18 Haziran 2015 Perşembe

Danfoss Türkiye, ilk 4 ayda 6 aylık hedeflerine ulaştı!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss’un Türkiye’deki yapılanması olan Danfoss Türkiye, proje ve hedeflerin performans değerlendirmesinin yapılması amacıyla düzenlediği toplantılarda Ankara ve İstanbul’daki bayileri ile bir araya geldi. Danfoss Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın’ın açılış konuşmalarını yaptığı toplantılara, Danfoss Isıtma ve Güç Elektroniği iş birimlerinden 100’e yakın bayi katıldı. Danfoss Türkiye’nin 2015 yılının ilk 5 aylık sonuçlarının da paylaşıldığı bayi toplantılarında; sürmekte olan projeler, satış, servis, pazarlama ve müşteri hizmetleri hakkında bilgiler de verildi. Danfoss A/S Afrika, Ortadoğu ve Türkiye (TMA) Bölge Başkanı Leif Flojgaard’ın da katıldığı İstanbul’daki bayi toplantısında ise global gelişmeler hakkında detaylar aktarıldı.


Danfoss Türkiye


Danfoss Türkiye, yüzde 30 büyüdü


Toplantıların açılış konuşmalarını yapan Danfoss Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, “2015 yılının ilk 4 ayının sonunda, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 oranında büyüme gerçekleştirdik. Bayilerimizin yarısı da ilk 4 ayda, ilk 6 aylık hedeflerine ulaştılar,” diyerek şu bilgileri verdi:


“Danfoss Türkiye değişiyor, büyüyor ve güçleniyor, sloganıyla başladığımız yeniden yapılanma sürecinde bayilerimizle daha güçlü bir iş ortaklığı oluşturarak, daha iyi bir takım olmaya başladık. Bu sayede, sektör büyümesinin kat kat üzerinde, yüzde 30 oranında bir büyüme gerçekleştirdik. Danfoss Türkiye’nin yeni kurulan marketing bölümü ile tüm bayilerde; tek tip dekorasyon, digital marketing, fuar ve seminerlerdeki destek ile değişimi başlattık. Ayrıca e-learning uygulamasının temelini atan Danfoss, yılın 2. yarısında 200’ün üzerinde teknik ve sistem çözümü eğitimini de online başlatacak. Müşteri hizmetleri bölümünü kuran Danfoss teklif verme, telefonda her türlü soruları tek bir standart ile anında yanıtlama, aynı gün şikayet çözümü, yeni lojistik ve sipariş takip etme uygulaması ile bayilere yönelik hizmetlerini sektör ortalamasının üzerine taşıdı.


Danfoss Türkiye


Servis ve teknik eğitim alanında da yeni servisleri, eğitimleri ve sistem çözümleri desteği ile bayilere teknik danışmanlık hizmetini başlattı.”


Flojgaard: Türkiye örnek ülke konumunda


Bayi toplantısında Danfoss ile ilgili global gelişmeleri paylaşan Leif Flojgaard ise, Danfoss Group’un bu yılın ilk 3 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13’ün üzerinde büyüdüğünü söyledi. Leif Flojgaard, Danfoss Türkiye’nin, Danfoss Group içerisinde en çok büyüyen şirket olduğunu aktardı. Flojgaard, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Danfoss Group’un büyümesinde en başarılı olduğu ülke Türkiye. Türkiye’deki yeni yapılanmadan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye, grup içerisinde örnek ülke konumuna geldi. Bu başarıda payı olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederken, Türkiye’ye verdiğimiz önemin de artarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum.”


Danfoss Türkiye


Yılda iki kez bölgesel bayi iletişim toplantısı düzenleyen Danfoss Türkiye böylece iş ortaklarıyla yenilikler ve yılın 2. yarısı için planlanan aksiyonları paylaşıyor. Danfoss Türkiye üst düzey yöneticileri ile bir araya gelme imkanı bulan iş ortakları, ayrıca oynanan takım oyunları ile birbirleriyle iletişimi artırıp, ekip olarak birbirleriyle daha iyi sinerji oluşturma fırsatı da yakalıyorlar.



Danfoss Türkiye, ilk 4 ayda 6 aylık hedeflerine ulaştı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder