15 Haziran 2015 Pazartesi

DemirDöküm'den uygulamalı sertifika programı!

DemirDöküm’den “Güneş Enerjisi Destekli Hibrit Merkezi Isıtma ve Soğutma Sistemleri” Uygulamalı Sertifika Programı.


Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinin köklü ve yenilikçi markalarından biri olan DemirDöküm, geleceğin enerji kaynakları ile ilgili eğitim çalışmalarını sürdürüyor. DemirDöküm, Türkiye için de güçlü bir alternatif olan güneş enerjisi ve güneş enerjili sistemlerle ilgili önemli bir eğitim programı başlattı. DemirDöküm’ün İzmir’de Katip Çelebi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğiyle yürüteceği Güneş Enerjisi Destekli Hibrit Merkezi Isıtma ve Soğutma Sistemleri Uygulamalı Sertifika Programı, sektörle ilgili olan herkese teorik ve uygulamalı gelecekçi bir vizyon kazandırmayı hedefliyor.


İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi akademisyenleri tarafından Selçuk Yaşar Kampüsü Bornova’da gerçekleştirilecek uygulamalı sertifika programı 6 gün sürecek ve toplam 48 saatte tamamlanacak. Programa; akademisyenlerden mühendislere; mimar ve teknikerlerden ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine kadar farklı alanlardan başvuru kabul edilecek.

Eğitimlerin teorik bölümü; güneş enerjili su ısıtma sistemleri, doğalgazlı yoğuşmalı cihazlar ve kaskad sistemler, kojenarasyon/trijenrasyon, ısı pompası ve simülasyon eğitimlerini kapsayacak. Uygulama bölümünde ise Yaşar üniversitesi laboratuvarındaki mevcut deney sistemleri kullanılırken, DemirDöküm’ün aynı üniversitede kurduğu yoğuşmalı enerji sistemleri üzerinde demontaj ve uygulama eğitimleri yapılabilecek.



DemirDöküm'den uygulamalı sertifika programı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder