12 Mayıs 2015 Salı

Assessment Systems’ta atama!

Türkiye’de 2007 yılından bu yana insan kaynakları alanında psikolojik ölçme ve değerlendirme hizmetleri veren İpek Sarıkaya


Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık mezunu olan İpek Sarıkaya, eğitimci olarak başladığı kariyerine, global şirketlerde satış yöneticiliği yaparak devam etti. Turkcell’in Doğrudan Satış Kanalı yapılandırma projesinde Doğrudan Satış Müdürü olarak görev aldı.


Aynı zamanda, farklı şirketlerde edindiği tecrübeleri ile Saha Satış ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verdi. Sarıkaya, Nisan 2015 itibariyle Assessment Systems’ta Pazarlama ve Satış Direktörü görevine getirildi.


“Doğru kişiye doğru eğitim, dünyayı değiştirir”


Kariyerine ilk adımı eğitimci olarak atan İpek Sarıkaya, eğitimin gücüne inandığını ve Assessment Systems ile bu düşüncesinin “Doğru kişiye doğru eğitim, dünyayı değiştirir” şeklinde yenilendiğini belirtti.


İpek Sarıkaya, verdikleri hizmeti kısaca şöyle açıkladı: “En değerli kaynak insan ve Assessment Systems olarak, hizmet verdiğimiz kurumların, bu en değerli kaynağını en etkin şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz.”



Assessment Systems’ta atama!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder