16 Mayıs 2015 Cumartesi

Viessmann ısıtma ve soğutma sistemlerini tanıttı!

Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, Zonguldaklılara tanıtıldı. Etkinlikte, neden Vissmann ürünlerinin tercih edilmesi ve Vissmann ürünlerinin diğer ısıtma ve soğutma sistemlerinden farkları anlatılırken, katılımcıların Vissmann ve doğalgaz sistemleri hakkında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.


Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, Zonguldaklılara tanıtıldı. Önceki akşam Emirgan Otel’de düzenlenen etkinliğe, Vissmann bayileri, Vissmann kullanıcıları ve Vissman ürünlerini kullanmak isteyen ve bu nedenle de bilgi almak isteyen site yöneticileri katıldı. Düzenlenen programda neden Vissmann ürünlerinin tercih edilmesi ve Vissmann ürünlerinin diğer ısıtma ve soğutma sistemlerinden farkı anlatıldı. Katılımcıların Vissmann ve doğalgaz sistemleri hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırıldı.


Viessmann ısıtma ve soğutma sistemlerini tanıttı


Visasman hakkında bilgi veren ve Zonguldaklılara en iyi hizmeti sunacaklarından emin olunmasını isteyen Viessmann Isı Teknikleri Ticaret A.Ş. Mühendisi, İstanbul Anadolu Yakası ve Batı Karadeniz Satış Müdürü Soydan Sak, şunları söyledi:


“HER İHTİYACA UYGUN ÖZEL ÇÖZÜMLER SUNUYOR”


“1917 yılında Almanya’da kurulan Viessmann, eksiksiz ürün gamı ile tüm kullanım alanları ve enerji kaynaklarına yönelik, verimli sistemlerle her ihtiyaca uygun özel çözümler sunmaktadır. Kojenerasyon sistemleri doğal gaz veya biyogaz ile işletilebilmektedir. Viessmann, endüstriyel uygulamalarda da yüksek verimli buhar kazanları, kızgın su kazanları, büyük kapasiteli sıcak su kazanları ve sistem komponentleri ile proseslerdeki ısı ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Bölgesel ısıtma şebekeleri ile ilgili olarak da Viessmann tüm sistem komponentlerini ve hizmetleri tek elden verebilmektedir. İlk fizibilite analizlerinden detaylı projelendirmeye, biyogaz tesisleri, kojenerasyon sistemleri, yeraltı ısı iletim hatlarından binalar için ısı aktarım istasyonlarına kadar gerekli komponentlerin temini, yapım ve devreye almaya kadar tüm ürün ve hizmetler buna dahildir. Klima sistemleri, sıcaklık kontrollü odalar, soğuk odalar, güçlü soğutma sistemleri, bunlara ait aksesuarlar ve hizmetler ile Viessmann soğutma tekniğinde de faaliyet göstermektedir. Sürdürülebilirlik hareketi Viessmann geniş kitlelerin katılımına yönelik online bir sürdürülebilirlik forumu oluşturmuştur.”


“KATILIMCILARIMIZI AYDINLATMAYA ÇALIŞTIK”


“Zonguldak’a bildiğiniz gibi doğalgaz geldi. Bundan sonra Zonguldak halkı daha temiz ve daha doğal bir yakıt kullanacak. Zonguldak halkını doğalgaz konusunda bilinçlendirmek ve doğalgaz yakıt cihazları hakkında daha geniş çapta bilgi sahibi yapmak için ve bunun yanında Vissmann’ın şirket kültürü ve vizyonunu anlatmak üzere Zonguldak’ta böyle bir etkinlik yaptık. Ürünlerimiz konusunda katılımcılarımızı aydınlatmaya çalıştık. Katılımcılarımızın Viessmann ve doğalgaz sistemleri hakkında sorularını yanıtladık. Onları her alanda aydınlatmaya çalıştık” dedi.

Pusulagazetesi



Viessmann ısıtma ve soğutma sistemlerini tanıttı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder