14 Mayıs 2015 Perşembe

Devis'So Mühendislik, alternatif enerjide uzmanlaştı!

Devis’So Mühendislik yeni kurulan bir şirket olmasına rağmen 2014 yılını oldukça başarılı geride bırakan firma, bu başarısını 2015 yılında daha üst noktalara taşıyarak kadrosunu güçlendirmek ve sektörde kalıcı bir noktaya gelmek adına faaliyetlerini sürdürüyor.


Devis’So Mühendislik Makine Mühendisi İ. Selçuk Deveci, hedeflerinden ve firmanın geleceğinden bahsetti.


Sorularımıza geçmeden önce bizlere kendinizden ve firmanızdan bahseder misiniz?


Devis'So Mühendislik Makine Mühendisi İ. Selçuk Deveci1982 İstanbul doğumluyum. Marmara Üniversitesi Makine mühendisliği Mezunuyum. 2000 yılından beri inşaat sektöründe ısıtma soğutma havalandırma alanında faaliyet gösteriyorum.


En son Arçelik A.Ş’de VRF merkezi Klima sistemleri satış ve pazarlama yönetmeni olarak görev yaptım.2013 yılında Devis’So Mühendislik Gıda Bilişim San. ve Tic.Ltd.Şti.’ni kurdum.


2013 yılında kurulan genç şirketimiz Devis’So markası ile faaliyet gösteren dev bir organizasyondur. Şirketimiz Mühendislik, Bilişim, Eğitim ve Gıda olmak üzere tam 4 alanda faaliyet göstermektedir. Mühendislik alanında enerji verimliliği ve alternatif enerji kaynakları konusunda uzmanlaşmıştır.


Devis’So isi pompaları, VRF sistemler, yerden ısıtma sistemleri konusunda sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde rakiplerini geride bırakmış, inşaat sektöründe tercih edilen bir marka haline gelmiştir.


Devis’So Akademi kişisel gelişim koçluğu konusunda akredite olmuş; hem mühendislik eğitimlerinde hem de kişisel gelişim alanlarında faaliyetlerini sürdüren, bugün sektörde önemli şirketlere ve kişilere danışmanlık yapan DEV bir akademidir.


Gıda alanında SPANA markasının yaratıcısı olmuştur. Spana pembe düşün yeşil yaşa sloganı ile aklınızda kalan doğal bir lekedir. Spana dükkanı İstanbul Kadıköy’de faaliyet gösteren ve her ilin en meşhur ürünlerini satın alabileceğiniz Türkiye’nin alanındaki ilk ve tek şirketidir.


Bilişimde Devis’So kurumsal kimlik tasarımı, logo tasarımı, web tasarımı ileri düzey programlama alanlarında hizmet vermekte uygulamış olduğu farklı bakış açısı, dinamik ve yaratıcı düşünme kabiliyeti ile gerçek bir üretim atölyesi olarak çalışmaktadır.


Müşterilerinize sunmuş olduğunuz ürün ve hizmetler neler?


• Multi Split Klima Sistemleri

• Ev Tipi ve Ticari Tip Split Klimalar

• VRF Merkezi Klima Sistemleri

• WSHP/Sudan Havaya Isı Pompaları

• Devis’So Isı Geri Kazanım Cihazları

• FanCoil Cihazları

• Devis’So Isı Pompaları

• Devis’So Isı Pompası Heat Pump

• Devis’So Isı Pompası Heat Recovery

• Devis’So Havuz Isı Pompaları

• Devis’So Sudan Suya Isı Pompası

• Elektrikli Yerden Isıtma Sistemleri

• Yerden Isıtma Boruları PE-X PE-RT

• Ayna Isıtıcıları Havlu Isıtıcısı


Ağırlıklı olarak hangi sektörlere hitap ediyorsunuz?


İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz.


Sektörde en sık karşılaştığınız sorunlar nelerdir? Bunların iyileştirilmesi için çözüm arayışlarınız nelerdir?


Yoğun rekabet ortamında global şirketlerin Kobi şirketleri karşısında sektörü domine ederek Pazar paylarını tekelleştirme çalışmaları denebilir.


Çözüm olarak Global şirketlerin vermiş oldukları hizmetler ile aynı kalitede ürün ve mühendislik hizmeti vermek ve en önemli konu insan ilişkilerinde ön planda kalarak müşteri memnuniyeti sağlamak denebilir.


Pazar payınızı artırma adına yurtiçi ve yurtdışında yürüttüğünüz çalışmalar neler?


Pazarlama adına sosyal medya platformunu ve web sistemlerini oldukça iyi kullanıyoruz. Sosyal medya entegrasyonlu web ve CRM sistemlerinin alt yapısını kurduk ve geliştirmeye çalışıyoruz.


Pazar payımızın artması için kurmuş olduğumuz Devis’So akademide hem üniversite öğrencilerine hem de sektörde faaliyet gösteren kişileri ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili eğitimler düzenliyoruz. Doğuş üniversitesi Marmara üniversitesi gibi üniversitelerde eğitimler düzenliyoruz. Yaşam koçluğu ve iş hayatına yönelik kişisel gelişim eğitimleri veriyoruz. 2016 yılında çıkarmayı planladığımız bir de inşaat sektörünü ve iş hayatını anlatan bir kitap çıkarmak istiyoruz. Bu konu ile ilgili alt yapımız mevcuttur.


Firmanız açısından 2014 yılı nasıl geçti? 2015 yılından neler bekliyorsunuz?


Yeni kurulan bir şirket olmamıza rağmen 2014 yılını oldukça başarılı geçirdik. Önemli projelere imza attık. 2015 yılında aynı başarıyı daha üst noktalara taşıyarak kadromuzu güçlendirmek ve sektörde kalıcı bir noktaya gelmek istiyoruz.


Kısa ve uzun vadede hayata geçirmeyi düşündüğünüz plan ve projeleriniz neler?


Kısa vadede tüm faaliyet alanlarımızda kadrolaşmak ve sistemlerini kurmayı hedefliyoruz. Uzun vadede ise tüm faaliyet alanlarımızda markalaşmak ve kurumsallaştırmak istiyoruz.


Demir Çelik Store



Devis'So Mühendislik, alternatif enerjide uzmanlaştı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder