4 Mayıs 2015 Pazartesi

Sodex Ankara, 7 Mayıs'ta başlıyor!

Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima, Pompa ve Vana Fuarı, 7 – 10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.


ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi Ankara’da düzenlenecek olan fuarda, HVAC sektöründeki gelinen son nokta, tüm yenilikler ve endüstriyel gelişmeler gözler önüne serilecek.


ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi Ankara


İlk defa 2011’de…


Sodex Ankara Fuarı, sanayicisinden çalışanına yoğun bir katılımla ilk defa 2011 yılında gerçekleşti. Ankara’da yapılan ve sektörün en önemli organizasyonu olan Sodex Ankara Fuarı, başkentte sektörün nabzını tuttu.


İklimlendirme-tesisat ve soğutma sektöründe faaliyet gösteren 121’i direkt katılımcı 39’u temsilci, toplam 160 firma ürün ve hizmetlerini sergiledi.


Mart ayında düzenlenen ve yoğun kar yağışına rağmen büyük ilgi gören fuar, katılımcıların ve ziyaretçilerin memnuniyetiyle son buldu.
sodex ankara


2013’te yüzde 40 büyüme…


Başarılı İhracatçılar Ödül töreni ile 23 Mayıs 2013 tarihinde açılan Sodex Ankara Fuarı, ikinci kez sektöre heyecan kattı. Yoğun ilgi gören SODEX ANKARA, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ziyareti ve Messe Sodex Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Demirtaş’ın konuşmasıyla açıldı. 2012 yılında 13 ürün grubunda en çok ihracat yapan firmalara, bakanımız ve başkanımız tarafından ödülleri takdim edildi.


Sodex Ankara 2013 Fuarı yüzde 40’dan fazla bir büyüme göstererek temsilciliklerle birlikte toplam 230 katılımcı firmaya ürünlerini tanıtma olanağı sağladı.


“Alım heyetleri organizasyonu” modeli ile ilk fuar olma özelliğini taşıyan Sodex Ankara Fuarı, Ekonomi Bakanlığı ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin işbirliği ile 35 yabancı ülkede alım heyeti organizasyonu düzenlendi.


Sektörün nabzı Mayıs 2015’te tekrar Ankara’da atacak İlk defa 2011 yılında düzenlediğimiz Ankara Sodex Fuarı, 07 – 10 Mayıs 2015 tarihinde çok ciddi bir katılımcı sayısı ile tekrar yapılacak.



Sodex Ankara, 7 Mayıs'ta başlıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder