13 Mart 2015 Cuma

Bahçıvan Motor, ISH 2015 Fuarı'nda sorularımızı yanıtladı!

10 Mart’ta başlayan ve yarın sona erecek olan ISH 2015 Fuarı’nda Türkiye’den katılım gösteren firmalarla bir araya gelmeye devam ediyoruz.


Almanya’nın Frankfurt kentinde yer alan dev fuarda, Bahçıvan Motor’da müşterileriyle buluşuyor.


Standları Hall 11.1 D78’de bulunan Bahçıvan Motor ekibi sorularımıza yanıt verdi.


1-) Firmanız hakkında bilgi verir misiniz?


25 yıldır ürettiği farklı ölçeklerdeki 100 milyonun üzerinde fanı çeşitli uygulama alanlarında dünyanın 65 ülkesinden binlerce müessese ile buluşturan Bahçıvan; tüm tasarım, üretim ve ar-Ge faaliyetlerini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor.


A’dan Z’ye yerli üretim felsefesi ile yüzde 100 Türk Malı ürünlerini, uluslararası standartları benimsemiş üretim anlayışı ile rekabet üstünlüğü sağlayarak müşterilerine sunan Bahçıvan, profesyonel kadrosu ve esnek üretim kabiliyetinin gücüyle Türkiye ve Dünyanın dört bir tarafındaki iş ortaklarına hizmet vermektedir. ‘Rahat bir nefes için’ sloganıyla yola çıktık; daha çok verim, daha çok konfor ve gelecek için daha çok çalışıyoruz.


2-) Pazar payınız hakkında da bilgi vermeniz mümkün mü?


Türkiye pazarında, domestik, endüstriyel ve ticari uygulamalarda kullanılan birçok havalandırma fanının Bahçıvan markası ile pazarda olduğunu söyleyebiliriz. İhracata büyük önem vermekteyiz, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Güney Afrika, Orta Doğu, Körfez ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere Dünyanın 65 ülkesine ürünlerimizi sokmuş durumdayız.


3-) Ar-Ge çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?


Yaratıcı düşüncüleri destekleyen Bahçıvan şirketi, araştırma geliştirme ve ürün geliştirmeye devamlı olarak yatırım yapıyor. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için tasarımdan üretim yöntemlerine, satış destekten satış sonrası desteğe kadar birçok alanda inovasyon devamlı olarak gerçekleştiriliyor. Bulunduğu market koşullarını geliştiren, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan ve farklılık yaratan fikirler üretilir ve rutin inovasyon toplantıları ile bu yeni fikirler desteklenir. Fayda sağlayacak fikirler literatür taramaları ile desteklenip hayata geçirilir.


Ürünler tasarlarken üniversite sanayi iş birliğimizden, deneyimli ve tecrübeli kadromuzdan, bilgi birikimimizden ve yaratıcı fikirlerimizden güç alırız ve doğa için enerji verimliliğini müşteri memnuniyeti için kaliteyi hedefleriz. Ürün tasarım teknolojilerimizin ürün geliştirilmesi ve katma değer yaratması yönünden önemi büyüktür.


4-) ISH Fuarı’nda tanıtacağınız ürünleriniz nelerdir? Özellikle ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz var mı?


Kanal fanları, çatı fanları, ticari ve endüstriyel radyal fanlar, aksiyel fanlar ve plastik fanların yanı sıra, bu fuarda ilk kez Aksiyel duman egzoz fanlarımızı ve jet fanlarımızı da sergileme fırsatı bulduk. Özel tasarım, jet fan’larımız, Karma akışlı kanal fanlarımız ve aksiyel soğutma fanlarımız fuarın bizim açımızdan en çok ilgi çeken ürünleriydi.


Hvacdunyasi.com ISH 2015 Frankfurt’tan bildiriyor…



Bahçıvan Motor, ISH 2015 Fuarı'nda sorularımızı yanıtladı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder