9 Mart 2015 Pazartesi

Klimanın General’i bayileriyle buluştu

Japon klima devi General, Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileri ile Antalya’da bir araya geldi.


Dünyanın birçok ülkesinde bir numara olan Japon klima devi General, Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileriyle geçtiğimiz günlerde Antalya Mardan Palas’ta düzenlenen özel bir etkinlikte bir araya geldi.


General Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Ohno

Toshiyasu Ohno


Japon klima devi General’in 2014 yılı sonlarında Türkiye’de kendi adıyla kurduğu şirketinin bayileriyle tanışması ve Türkiye hedeflerinin paylaşıldığı 2 gün süren etkinliklere General Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Ohno ve General Türkiye Genel Müdürü Ahmet Olaş ev sahipliği yaptı.


“Klimanın General”i sloganı ile samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşan General Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Ohno, General marka klimaların uzun yıllardır Türkiye’de distirübütörler aracılığı ile satıldığını hatırlatarak, bunun değişmesi gerektiği düşüncesinden yola çıkarak 2014 yılı sonu itibariyle FG Europe-General’den aldıkları güçle artık kendi markalarıyla Türkiye klima pazarına yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi.


Türkiye’nin hızla büyüyen ve dünyanın en dikkat çekici ülkelerinden biri olduğunu belirten Ohno, “Dünyanın birçok ülkesinde bir numara olan markamızı Türkiye’de de bir numara yapmak için çalışacağız. Bizlere ve hedeflerimize inanarak bayimiz olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür etmek isterim. Hedefimiz Türkiye’de 2017 sonu itibariyle klimanın devler ligi olan Japon şirketleri arasında ilk 3’te olmak. Kısa sürede de bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.


General Türkiye Genel Müdürü Ahmet Olaş ise yaptığı konuşmada Türkiye’de kısa süre içinde 50 bayiye ulaştıklarını belirterek, “Hedef iller olan Sakarya, Çanakkale, Bursa, Elazığ, Malatya, Urfa, Trabzon, Samsun, Konya, İstanbul, Hatay, Adana, Mersin ve Osmaniye’den eklenecek bayilerle bayi sayımızı yakında 75’e çıkaracağız. Biz çok sayıda bayi ile çalışmak istemiyoruz. Bu yüzden bayilerimizi de dikkatle seçiyoruz. Az, öz ama mutlu bayi ile çalışmak istiyoruz. Bayilerimizin mutlu olması bizim için önemli. General olarak satış öncesi ve sonrası en üst müşteri memnuniyetini amaçladık. Bu nedenle de sattığı ürünün arkasında duracak, müşterisiyle ilgilenecek bayiler istiyoruz” diye konuştu.


General Türkiye merkez kadrosu ve Türkiye genelindeki bayilerinin katıldığı ve iki gün süren etkinlikler renkli ve neşeli anılarla son buldu.



Klimanın General’i bayileriyle buluştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder