12 Mart 2015 Perşembe

İSKİD, ISH 2015'te ziyaretçilerini bekliyor!

İSKİD, ISH 2015 Fuarı’nda 99 üyesini temsilen İSİB Standında yer alıyor.


İSKİD, ISH 2015 Fuarı’nda İSİB Standında yer alıyor.Türkiye’den 98 firmanın katıldığı fuarda, hvac sektörünü temsilen 22 Türkşirketi bulunuyor. 9 İSKİD üyesinin katıldığı fuarda iklimlendirme sektörü genellikle 10 ve 11. Hollerde stand açtı.


İSKİD, HALL 11.1 D 03 standında Türkiye HVAC Sektörü hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.


İSKİD kimdir?


İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA-KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İSKİD


Türkiye’de 1950’lerde hayat bulan klima ve soğutma sektörü hızla gelişme gösterdi. İSKİD, bu gelişmenin sağlıklı ve daha da hızlı olması yönünde çalışmalar yürütmek amacıyla klima ve soğutma sektörünün önde gelen firmaların ve kişilerinin katkılarıyla 1993 yılında kuruldu.


İSKİD üyelerinin temsil ettiği şirketlerin sayısı Aralık 2014’de 99’a ulaşmıştı. Bu firmalar çoğu ürün için Türkiye pazarının yüzde 80 – 90’ını temsil ediyor.


Bugün İSKİD İklimlendirme, Soğutma ve Klima cihazları imalatçıları ile uluslararası imalatçıların Türkiye yetkili temsilcilerinin bir araya gelerek iklimlendirme sektörünün gelişmesi ve uluslararası rekabette öne geçmesi yönünde sektör adına faaliyetler yürütüyor.


İSKİD, üyeler arasında işbirliği sağlayarak üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapıyor; klima tüketicileri ile firmalarının haklarını ulusal ve uluslararası düzeyde koruyor; ülkenin ısıtma, soğutma klima ihtiyaçlarının karşılanması sırasında çevreye duyarlı ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunuyor.



İSKİD, ISH 2015'te ziyaretçilerini bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder