11 Mart 2015 Çarşamba

Via Twins'ten cam ile güneş ve soğutma kontrolü!

Bayraktar İnşaat’ın Ankara Söğütözü’nde hayata geçirdiği Via Twins projesinde bir ilk gerçekleştirildi.


Via Twins'ten cam ile güneş ve soğutma kontrolü!200 bağımsız birimden oluşan Via Twins, 14 bin 236 metrekare arsa üzerine kuruluyor.


Via Twins’te Türkiye’de ilk kez kullanılan cam ile güneş ve soğutma kontrolü yapıldı. 33 katlı iki kuleden meydana gelen Via Twins, ofislerinde kullanılan camlar Türkiye’de ilk kez kullanılan Guardian Sunguard High Performance Bright Green 40/29 cam olma özelliği taşıyor.


Güneş kontrolünü yüzde 60 daha etkin hale getiren camlar aynı oranda soğutma masraflarından da tasarruf sağlayarak çalışma sistemini verimli kılıyor.


Projenin güvenlik ve yangın sistemleri akıllı bina teknolojileri sistemi ile tasarlanmış. Çevre sulamada ise geri dönüşümlü yağmur sularının kullanılması dikkat çekiyor. Proje aynı zamanda tüm ofisler için kesintisiz jenaratör imkanı, farklı ihtiyaçlara özel toplantı salonları, concierge (emanet) hizmetlerinden; araç kiralama şoförlü transfer hizmeti, otel rezervasyonu, vale hizmeti, sekretarya, catering hizmeti, lostra, araç yıkama ve bakımı, acil ambulans ve sağlık danışma, ortak kullanımların yanı sıra ofislere özel mutfak hizmetleri de sunuyor.



Via Twins'ten cam ile güneş ve soğutma kontrolü!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder