9 Mart 2015 Pazartesi

Emerson, CoreSense teknolojisini geliştirdi!

Akıllı elektronik kontroller; enerji tasarrufu, maliyet optimizasyonu ve sistemin uzun yıllar sorunsuz hizmet verebilmesi açısından her geçen gün daha da önemli bir hale geliyor.


Emerson, CoreSense teknolojisini geliştirdi!Emerson hepimizin ihtiyacı olan bu hedefleri yakalamak için, yüksek performans ve güvenli çalışma sürdürülebilirliğini artıran CoreSense teknolojisini geliştirdi ve bunu standart bir özellik olarak tüm Stream kompresör serisine ekledi.


CoreSense, Emerson patentli algoritmalarını kullanarak akılcı, işlevsel ve kullanıcı dostu hata tanılama özelliği sunar. CoreSense elektronik modülü, kompresörü bir sensör gibi kullanarak, sistemi ve elektriksel bilgileri (akım, basma sıcaklığı, motor sıcaklığı, ON/OFF sayısı vs) anlamlandırır, tanımlar ve açıklar.


Kullanıcıların sahada veya supervisor sistemleri ile uzaktan, sorunları hızlı ve doğru bir şekilde edilebilmelerini sağlar.


Sistemlerin arıza riskini azaltarak, gıda kayıplarını önler. Sistemin performans ve güvenirliğini arttırmak, genel sistem verimliliğini yükseltir, enerji, zaman tasarrufu sağlar, giderleri düşürür.


CoreSense, yenilikçi yüksek performanslı Stream serisinin, Semi Hermetik kompresörlerin yeni ölçütü olmasını sağlayan Emerson teknolojilerinden biri olarak biliniyor.


CoreSense teknolojisine sahip Stream kompresörler, Semi Hermetik pazarında sürekliliği en iyi sağlayan performansı verir ve bu da HVAC-R uygulamalarının yıllar boyunca sorunsuz çalışmasını sağlar.



Emerson, CoreSense teknolojisini geliştirdi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder