5 Mart 2015 Perşembe

Prodek ile havanızı atın!

Hvac sektöründeki deneyimini Ar-Ge çalışmalarıyla birleştirip 2012 yılında Airlane markası ile endüstriyel fan üretimine başlayan Prodek, satış öncesinde gösterdiği özeni satış sonrasında da sürdürerek müşteri odaklı pazarlama anlayışına örnek oluyor.


Prodek, Airlane markası ile endüstriyel fan üretimine başladı.Prodek’in yüzde 100 Türk sermayesi ile tamamen kendi bünyesinde ürettiği, uluslarası standartlardaki Airlane markalı ürünler arasında, yüksek ve düşük basınçlı çatı fanları, kanal fanları, duvar tipi fanlar, aksiyal fanlar, jet fanlar ve duman tahliye fanları bulunuyor.


Prodek ürünleri ve özellikleri;


AJD serisi; Korozyona dayanımlı galvanize çelik sac gövdedeb, tel kafes ve yönlendiricili, çift yönlü ve çift tarafı susturucuu aksiyal jet fan (200 °C/2h, 300 °C/2h ve 400°C/2h seçenekleri)


AKD serisi; 0 farklı çapta ve 600 bin m3/h’e ulaşan hava debisi üretim seçeneği, Eurovent standartlarında kaynaksız kendinden çift tarafı flanlı ve +55 °C’de daimi çalışma özelliği ile kanal tipi aksiyal fan.


Prodek, Airlane markası ile endüstriyel fan üretimine başladı.AKDF serisi; H sınıfı ısı dayanımlı motorlu, uzun gövdeli ve çift tarafı kaynaksız flanş teknolojisi ile kanal tipi aksiyal duman tahliye fanı (200 °C/2h, 300 °C/2h, 400 °C2/h ve 600 °C/2h seçenekleri)


AWE serisi; Kare tespit çerçeveli, external rotor-motor yapısında, -25 °C/+65 °C sıcaklık aralığında sürekli çalışabilen duvar tipi aksiyal fan.


CI serisi; Alçak otoparklarınız için, tek ve çift devirli üretim seçeneği ile uzun atış mesafeli, geriye eğik kanatlı radyal jet fan (300 °C/2h ve 400 °C/2h seçenekleri)


ACE serisi; Polimer matrisli kompozit gövdesi sayesinde hafif ve korozyon dayanımlı çatı tipi yatay atışlı aksiyal fan.



Prodek ile havanızı atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder