17 Mart 2015 Salı

İSİB, Climate World 2015 Moscow Fuarı’ndaydı!

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 3-6 Mart 2015 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen Climate World 2015 Fuarına bir info stand ile katılım sağladı.


İSİB Climate World 2015 Moscow Fuarı’ndaydı.


Crocus Expo fuar kompleksinde 3 holde gerçekleştirilen söz konusu fuarda, İSİB’in yanısıra, Türkiye’den 12 firma ve 1 dernek katılımcı olarak yer aldı.


Fuar esnasında, Rus İklimlendirme Sektörünün önde gelen dernek ve kuruluşlarından olan Association of Proffessionals in Industry for Climats (APIC), Russian Association of Engineers for Heating, Ventilation, Air-Conditioning, Heat Supply and Building Thermal Physics (ABOK), Russian Union Of Refregiration Industry ve HVAC Marketing Agency Başkanları ile toplantılar gerçekleştiren İSİB, başta karşılıklı Ticaret Heyetleri düzenlenmesi olmak üzere, önümüzdeki dönemler için işbirliği olanakları araştırdı.


İSİB Climate World 2015 Moscow Fuarı’ndaydı.


Aynı zamanda, Türk İklimlendirme Sektörünün tanıtımına yönelik olarak fuar ile eşzamanlı çıkarılan Climate World Magazine dergisinde, fuar alanında, fuar kataloğu ve android uygulamasında reklam faaliyetleri gerçekleştirdi.



İSİB, Climate World 2015 Moscow Fuarı’ndaydı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder