14 Mart 2015 Cumartesi

ImpelAir, ısı geri kazanımlı ürünleriyle ISH 2015'teydi!

Yenilikçi tasarımları, üstün kalite anlayışı ve servis yaklaşımı ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet gösteren Impelair, yüksek verimli, kullanımı kolay ve düşük servis maliyetli ürün ve sistem çözümleri ile HVAC pazarına ürün sunuyor.


ImpelAir CNC üretim makineleri ve gelişmiş üretim yönetim sistemleri ile İzmir’deki modern imalat tesislerinde ürünlerini hayata geçiriyor.


ImpelAir, ısı geri kazanımlı ürünleriyle ISH 2015'teydi.


 


Montaj ve yarı montaj hatlarında imal edilen cihazlar gerek yerli gerekse de uluslararası kalite standartlarına göre kontrol edilmekte ve ürün kalitesi sağlanıyor.


Artan enerji ihtiyacı ve kısıtlı kaynak bilinciyle tasarlanan cihazlarda günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılayacak düşük enerji tüketimli ve yüksek enerji geri kazanımlı komponentler kullanılıyor.


Tasarım departmanın yerli ve uluslarası tedarikçilerle yaptığı ortak çalışmalar ile sistemlerin enerji verimliliği sürekli arttırılmakta ve yeni enerji standartları oluşturuluyor.


ImpelAir ısı ve enerji geri kazanımlı klima santralleri ve paket cihazları ile evsel, hafif ticari ve ticari tip olmak üzere 3 ana ürün grubunda ürün oluşturuyor.


100m3/h hava debisinden 65000m3/h hava debisine kadar olan bir aralığı kapsayan bu ürünlerle ev, ofis, alışveriş merkezi, sinema, restoran, okul vb. mekanlara hizmet ediyor.


Farklı ısı geri kazanım teknolojileri ile yüzde 93’e ulaşan ısı geri kazanım verimi ve 1.0 kW/m3/h on altındaki SFP değeri ile uluslararası standartlar sağlanırken yüksek teknolojili otomasyon çözümleri ile sistemin ve kullanıcının kontrol istekleri yerine getirilebiliyor.



ImpelAir, ısı geri kazanımlı ürünleriyle ISH 2015'teydi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder