6 Mart 2015 Cuma

Wilo, Yeşil Doğa programına sponsor oldu

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri olan Wilo, suyu hayatın her alanına taşırken, çevreye duyarlı çalışmalara da destek oluyor. CNN TÜRK Televizyonu’nda yayınlanan, doğanın korunmasına yönelik yayınlarıyla dikkat çeken ünlü haberci Güven İslamoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Yeşil Doğa” programı, Wilo’nun katkılarıyla izleyicilerle buluşuyor.


Wilo, Yeşil Doğa programına sponsor oldu.Hayatın kaynağı olan suyu binalarda, tesislerde, arazilerde tüm yaşam alanlarında sirküle eden Wilo Türkiye, suya gereken önemi veren çalışmalara ve yapımlara destek olmaya devam ediyor. Wilo, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve gazeteci Güven İslamoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Yeşil Doğa” programına sponsor oldu. Kasım 2014 itibariyle başlayan sponsorluk kapsamında “Yeşil Doğa” programı, bir yıl süreyle Wilo’nun katkılarıyla izleyicilerle buluşacak.


1989 yılında TRT’de başladığı habercilik hayatını 25 yıldır çeşitli medya kuruluşlarında sürdüren Güven İslamoğlu, kariyerine CNN TÜRK çatısı altında devam ediyor. Başta çevre haberleri olmak üzere çeşitli konularda birçok ödüle layık görülen İslamoğlu, doğanın sesine kulak verdiği “Yeşil Doğa” programında, Türkiye’nin çevre sorunlarını ve çözümü noktasında neler yapılabileceğini ekrana taşıyor. Doğası, insanı, kültürü ve tarihiyle Türkiye’yi yeniden keşfederek yok olan ya da yok olmaya aday doğal zenginliklerin peşinden gidiyor.

“Yeşil Doğa” programı her cumartesi gecesi 23.15’te CNN TÜRK ekranlarında yayınlanıyor. Doğa ve insan arasında unutulmaya yüz tutmuş değerleri yeniden hatırlatan program, Wilo’nun desteğiyle seyircisiyle buluşuyor.



Wilo, Yeşil Doğa programına sponsor oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder