13 Mart 2015 Cuma

RES Enerji'den Rescon Otomasyon ve Kumanda Paneli!

RES Enerji Sistemleri; Rescon 2100 Smart Touch Merkezi Isıtma Sistemi Otomasyon ve Kumanda Paneli’ni, ısıtma sektöründeki 35 yılı aşkın tecrübesi ve ileriye dönük çağdaş mühendislik bakış açısını harmanlayarak geliştirdi.


Rescon Kumanda Paneli, aynı anda tek bir merkezden 60’a kadar kaskad kazan ve 30 tane üç yollu karışım vanalı ısıtma zonuna kumanda edebiliyor.


RES Enerji'den Rescon Otomasyon ve Kumanda Paneli.Mevcut 4 farklı dil seçeneği ve yakında ekleneceklerle birlikte, yurt dışı pazarına da çıkacak olan Rescon; üretildiği 2013’ten bugüne, Vadi İstanbul, Sinpaş Egeboyu, Doğa Koleji, Cevahir Otel, TEMA İstanbul, BJK Vodafone Arena Stadı ve Memorial Şişli Hastanesi gibi birçok prestijli projede Remeha Yoğuşmalı kazanların kumanda işlerini gerçekleştiriyor. Rescon panelde, yerden ısıtma, radyatör, boyler fancoil gibi tanımlanmış ısıtma zonlarının dışında, yeni eklenebilir zon özellikleri içinde yer ayrılıyor.


Sınırsız kontrol imkanı


Rescon’da, yerden ısıtma zonu için şap kurutma fonksiyonu, boyler üzerindeki elektrikli ısıtıcı kontrolü, birden fazla kullanım sıcak suyu devresi için farklı termik dezenfeksiyon yapabilme gibi neredeyse sınırsız kontrol imkanı sağlıyor. Rescon, ısıtma sistemlerinin özelliğine göre 6 farklı referans kontrolü yapılabilmekte, bu da konforlu ve verimli ısıtma tanımını en baştan yapıyor.


Rescon ile ısıtma ve sıcak su kazanları farklı kontrol edilebilmekte, seri, paralel ve seri + paralel devreye girme yapılabilmekte; eş yaşlandırma, yüzde 1 mertebesinde hassas modülasyon, yaz ve kış için iki farklı dış hava referansı ile sorunsuz mevsim geçişi sağlanıyor. Tesisat suyu donma koruma programlaması ve sirkülasyon pompası sıkışma önleme gibi özellikleriyle dikkat çeken Rescon, bir ısıtma sisteminde her ihtiyacı karşılayabilmek, en verimli enerji kullanımı ve konfor şartı sürekli sağlanmış ısıtmayı elde etmeyi mümkün kılıyor.



RES Enerji'den Rescon Otomasyon ve Kumanda Paneli!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder