7 Mart 2015 Cumartesi

Dünyanın Green Good Design ödüllü ilk kombisi!

“İyi olmak yetmez, iyinin yeşili olmaz lazım” diye yola çıkan Good Design ödülü sahibi DemirDöküm Nitromix, şimdi de dünyanın Green Good Design ödülü alan ilk kombisi oldu.


DemirDöküm Nitromix, dünyanın Green Good Design ödülü alan ilk kombisi oldu.DemirDöküm’ün yenilikçi ve modern tasarım çizgisinde çerçevesinde geliştirilen Nitromix yoğuşmalı kombiler, kullandığı yoğuşma teknolojisi sayesinde, yüzde 108’lik verim değeri ile daha az doğal gaz tüketimi sağlamanın yanısıra, doğayı da koruyor.


* Green Good Design, 2009 yılından bu yana daha yaşanılabilir bir çevre için sürdürülebilir tasarımın önemine tüm dünyanın dikkatini çeken bir tasarım ödülüdür.


Chicago Athaneum Müzesi’nin liderliğinde oluşturulan jüri, katılan projeleri; mimari, ürün ve grafik tasarımı, yeni teknolojiler, şirketler, hükümetler, kurumlar, araştırma programları ve bireyleri karbondioksit salımının azaltılması, doğal kaynakların korunması, geri dönüşüm, sürdürülebilirlik, yaşamın ve çevrenin kalitesinin artırılması, ekonomik kârlılık ve çevre ekonomisi gibi alanlarda çevreye yaptıkları katkılar üzerinden derecelendiriyor.



Dünyanın Green Good Design ödüllü ilk kombisi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder