22 Nisan 2015 Çarşamba

Alarko Carrier’dan enerji tasarrufu için yeni brülör!

Isıtma alanında gaz yakıtlı konvansiyonel ve yoğuşmalı kombiler, motorin, ağır yağ ve gaz brülörleri, panel radyatörleri, merkezi klimalarda klima santralleri ile çatı tipi klimalar üreten Alarko Carrier, ALF 180/M tipi oransal modülasyonlu orta-ağır yağ brülörünü, piyasaya sundu.


Binalarda Enerji Performans (BEP) Yönetmenliği doğrultusunda, brülör geliştirme çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, 2014 yılında doğalgaz brülörlerinin tamamını yönetmenliğe uygun hale getirdiklerini ifade etti.


ECO dizayn yönetmenliklerine uygun olarak geliştirilen optima serisi sirkülasyon pompalarını piyasaya sunduklarını söyleyen Şahin, “Optima sirkülasyon pompaları sahip oldukları enerji verim indeks değerleri ile Türkiye’de ilk ve tek yerli ürün olma özelliğini taşıyor. İki yılı aşkın bir tasarım süreci sonunda geliştirilen Optimalar sahip oldukları ECM, daimi mıknatıs ve kademesiz değişken devir teknolojisi ile kullanıcılara yüksek verim ve konforu bir arada sunuyor” diye konuştu.



Alarko Carrier’dan enerji tasarrufu için yeni brülör!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder