3 Nisan 2015 Cuma

Digiturk üyelerinin konforu, Ariston Kombi ile garanti altında!

Digiturk üyeleri, Ariston Kombi ile evlerindeki konforu garantiye alıyor. Isıtma sektöründe enerji tasarruflu kombi modelleri ile öne çıkan Ariston ve Türkiye’nin ilk ve lider dijital platformu Digiturk, üyeleri için konfor ve eğlenceyi aynı çatı altında topluyor.


1 Nisan – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında bir Ariston markalı kombi satın alan Digiturk üyeleri, 250 TL değerindeki 2 yıl ek garantiye ücretsiz olarak sahip olacaklar.


Digiturk üyelerinin konforu, Ariston Kombi ile garanti altında!


Kampanyaya katılmak isteyen Digiturk üyelerinin, ARISTONKOMBI yazarak 3555’e mesaj atmaları ve cep telefonlarına gelecek kampanya katılım kodunu 444 82 84 Ariston Çağrı Merkezi’ne onaylatmaları yeterli. Digiturk üyeleri, standart 3 yıl olan Ariston Kombi garanti süresini, 250 TL ek ücret ödemeden 5 yıla uzatmanın ayrıcalığına sahip olacaklar.


Yenilikçi tasarımlarını üstün teknoloji ile buluşturan Ariston Kombi, Cares, Genus ve Clas gibi kaliteli ve dayanıklı tam yoğuşmalı kombileri ile %35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.


Kampanya ve Ariston kombi modelleriyle ilgili detaylı bilgi için Ariston satış noktaları veya ariston.com.tr web adresi ziyaret edilebilir.



Digiturk üyelerinin konforu, Ariston Kombi ile garanti altında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder