11 Nisan 2015 Cumartesi

İmeksan da Teskon Sodex 2015'teydi!

“Dünyanın havasının değiştiriyoruz” sloganıyla sektörde faaliyet gösteren İmeksan, yüksek enerji sınıfında, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima cihazları ve ekipmanları ile dikkat çekiyor.


İzmir’de düzenlenen Teskon Sodex 2015 Fuarı’nda müşterileriyle buluşan İmeksan ekibi, sektör ile ilgili değerlendirmeler de bulundu.


İmeksan da Teskon Sodex 2015 Fuarı'ndaydı!


1- İmeksan hakkında genel bilgi verebilir misiniz?


1995 Ocak ayında sektöre giren İmeksan, ürün yelpazesine göre bir çok üründe ilk olmayı başardı. Klima santralleri, menfezler, difüzörler, VAV&CAV terminal üniteleri, susturucular bugünkü üretim programı içinde.


2- İmeksan’n Arge çalışmaları ne aşamada?


Sektöre ciddi bir pazar pay olan firmamızın Arge departmanı 2013 yılında kuruldu. Sektörde yenilikçi ve rekabetçi ürünler ile alakalı ciddi yeni çalışmalar yapılıyor.


3- Sektörün geleceğini nasıl görüyorsunuz?


Dünya genelinde pazar payının artacağı düşüncesindeyiz. Sektörün geleceği ile alakalı küresel piyasada da Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Amerika gibi gelişen pazarlarda olmak istiyoruz.


İmeksan da Teskon Sodex 2015 Fuarı'ndaydı!


4- Teskon Fuarı’na katılım amacınız nedir? Fuarda hangi ürünleri tanıtıyorsunuz?


Fuara katılmaktaki amacımız marka bilinirliğimizi arttırmak sektörümüzün seçkin ve nitelikli işverenleri ile bir araya gelmekti. Sergilediğimiz ürünlerde yenilikçi ürününüz Isı Pompalı ürünlerimizdir.


5- 2015 yılından neler bekliyorsunuz?


2015 yılı pazar hedefleri açısından hızlı başlamasına rağmen yıl ortası pazarın daha fazla büyüyerek hedeflerimiz açısından faydalı bir yıl olacağı kanaatindeyiz. Yıl içerisinde yapılacak siyasi seçimlerin ülkemiz, sektörümüz ve bizler için olumlu olması hedefi içindeyiz.



İmeksan da Teskon Sodex 2015'teydi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder