28 Nisan 2015 Salı

Ticari mutfaklar için yangın söndürme sistemi!

Sıcak pişirme yüzeyleri, gece – gündüz çalışma, yüksek randımanlı pişirme üniteleri, günümüzün ticari mutfak tesislerinde tahrip edici yangınlara ve yemek hizmeti kuruluşunun bir gün, bir ay yada sonsuza dek kapanmasına neden olabilecek felaketlere sebep olabiliyor.


Bu nedenle Kiddle Fire Protection Mühendisleri, Ticari Mutfaklarda Yangın Söndürme konusunda yeni nesil çözümler sunuyor. Bu sistem UL 300 Standardını başarıyla geçmiş, Sıvı Söndürücülü Kimyasal Söndürme Sistemi olarak belirtiliyor.


Kiddle Fire Protection


Kidde Sistemi, gece gündüz çalışır durumda olan, hem otomatik, hem manual çalışabilir olmasından ve yangın sonrası temizlik işlemlerini en asgari düzeye indiren bir yangın söndürme sistemi.


Ancak ticari mutfakların sahipleri ve işletmecileri Kidde Sistemi ile maliyetli bir iş kesintisi olmadan, yangını hızla tespit edebilecek ve hızlı, güvenilir bir söndürme becerisine sahip olacaklar.


Kiddle Fire Protection


Kidde Söndürme Sistemi, püskürtücü nozulların yerleştirme seçeneklerini artıran ve boru tesisatını asgari düzeye indirgeyen esnek tasarım konsepti sayesinde her türlü dekor ile mükemmel uyum sağlarken, siyah çelik yada paslanmak çelik boru tesisatı yada paslanmaz çelik boru sistemi seçenekleri sunuyor.


Kidde firmasının kalite ve ön mühendisliği kapılmış Kimyasal Sıvılı Kidde Söndürme sistemlerinin tüm montaj ve bakım hizmetini Kidde tarafından eğitilmiş ve resmi olarak yetkilendirilmiş ve Ticaret’ten alabilirsiniz.



Ticari mutfaklar için yangın söndürme sistemi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder