11 Nisan 2015 Cumartesi

KLS Klima, Teskon'da paket tip hijyenik klimasını sergiledi!

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Teskon Sodex 2015’te yerini alan firmalar arasında KLS Klima da vardı.


KLS Klima ekibi sorularımızı yanıtladı ve 2015 yılı değerlendirmesinde bulundu.


KLS Klima


1- KLS Klima hakkında bilgi verebilir misiniz?


Firmamız 2003 yılından beri ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet göstermektedir. 2009 yılında üretimimizi İ.A.O.S.B /Çiğli’ye taşıyıp büyümesine devam etmiş ve şuanda iç ve dış mevcut 3 fabrikamız ile hizmet vermekteyiz. Kalite yapımızdan ödün vermeden, sektörde çıtayı her zaman yüksek tutan bir anlayış içerisinde üretimimize ve büyümemize devam ediyoruz.


2- Ar-ge çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?


Ar-ge çalışmalarına firmamız kurulduğundan beri büyük önem vermekteyiz. Bizi sektörde ön plana çıkartan ve cihazlarımızı bir adım öne taşıyan en önemli sebep ar-ge faaliyetlerimiz son olarak fan-coil cihazı çalışmalarımızı tamamlayıp piyasaya son derece hızlı bir giriş yaptık.


İlk ayımızda üretimimiz 2000 adeti aştı ve müşteri memnuniyeti de bu çalışmalarımızı taçlandırdı.


3- Sektörün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Küresel piyasada hedefiniz nedir?


Piyasadaki rekabet sektöre tabi ki olumlu yansımakta. Çünkü firmalar kendilerini ön plana çıkartmak için sürekli olarak yeni çalışmalar yapıp üretimlerini geliştirmeyi planlıyor. Ancak bununla beraber kar marjları da maalesef azalmakta. Firmalar dolayısıyla daha fazla mal satmaya çalışıp risk faktörünü arttırıyor. sektörün giderek bilinçlenmesi bu durumu aşmamıza yardımcı olacaktır.


4- Teskon fuarına katılım amacınız nedir? Fuarda tanıtacağınız ürünleriniz nelerdir?


Teskon’a katılım amacımız tabii ki sektöre hizmet ettiğimiz ürünleri ve firmanın faaliyetlerini göstermek, tanıtmak. Bu fuarda yeni geliştirdiğimiz paket tip hijyenik klima cihazımızı sergiledik. cihazımızın en önemli özelliği dış ünitesinin kendi içerisinde olması.


Cihazımın en önemli özelliği yüksek verimli olması ve full otomasyon ile herhangi bir müdahale gerektirmeden belirli iklim şartlarını ortama uygulayabilmesi.


5- 2015 nasıl geçiyor? Neler bekliyorsunuz bu yıldan?


Bu yıl beklentilerimiz aldığımız önlemler ve yaptığımız yatırımlar sayesinde karşılanmış durumda. En azından şu ana kadar yılın geri kalanı içinde planlarımızı yapmış durumdayız. Seçimler belki piyasaya etki edecektir ve firmalar bu duruma hazır olmalılar.


Firma olarak her yıl bir önceki yıldan daha fazla üretim yapmayı planlıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam etmekteyiz



KLS Klima, Teskon'da paket tip hijyenik klimasını sergiledi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder