17 Nisan 2015 Cuma

Lighthouse, Cleanroom'da Apex R ve Apex P'yi görücüye çıkardı!

ABD merkezli Lighthouse Worldwide Solutions firmasının Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu yerel ofisi olan Lighthouse Worldwide Solutions EMEA, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Cleanroom Exhibition Temizoda Teknolojisi, Bakımı ve Donanımları Fuarı’nda!


Lighthouse, Cleanroom Fuarı’nda!


Sektörün önde gelen temizoda kontaminasyon teknolojileri üreticisi Lighthouse Worldwide Solutions, Türkiye’de 200 bin metrekare temizoda kurulumu gerçekleştiren Cleanestroom firmasının oluşturduğu Temizoda’da, Online Partikül İzleme Sistemi’nin canlı demosunu ziyaretçileri ile paylaşıyor.


AAF Fan Filtre ünitelerinin kullanıldığı temizoda sisteminin paslanmaz çelik ekipmanları da Yener & Yener Mühendislik tarafından üretilerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


Fuarın ilk gününde lansmanı yapılan Lighthouse Apex R sabit partikül sayım cihazı ve Lighthouse Apex P taşınabilir partikül sayım cihazı ziyaretçilerden tam not aldı.


Lighthouse, Cleanroom Fuarı’nda!


Gelişen teknoloji ile hayatımızın ayrılmaz parçası olan wireless sistemler ve dahili web arayüzü ile kontaminasyon kontrolüne yeni bir boyut kazandıran Lighthouse Apex Serisi partikül sayım cihazlarını yerinde görmek isterseniz fuar süresince Lighthouse EMEA stantını ziyaret etmenizi öneririz.



Lighthouse, Cleanroom'da Apex R ve Apex P'yi görücüye çıkardı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder