16 Nisan 2015 Perşembe

Yüksek enerji verimliliği sağlayan pompa ve pompa sistemleri!

Pompa sistemleri sektörünün öncü şirketi


Wilo hayatın kaynağı olan suyu, binalardan tesislere, alt yapı sistemlerinden endüstriye kadar tüm alanlarda sirküle ederken, ürünlerinin gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıcılarının hayatına değer katıyor.


Pompa sistemleri sektöründe dünya çapında yeni standartlar ve akılcı çözümler geliştirme vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren Wilo, geniş ürün yelpazesiyle birlikte müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle de sektörüne öncülük ediyor. Wilo ürünleri, Avrupa’da enerjinin daha verimli tüketilmesi amacıyla devreye alman, enerjiyle ilişkili ürünler yönetmeliği (ErP) standartlarının da ötesinde enerji tasarrufu sunuyor.


Yüksek enerji verimliliği sağlayan pompa ve pompa sistemleri!


Wilo’nun Stratos ürün grubu, A enerji sınıfı pompa sistemleri olarak alanında fark yaratıyor. Dünyanın en verimli sirkülasyon pompası olan Wilo-Stratos Pico, enerji sınıfının ötesine geçerek, klasik kontrolsüz pompalara oranla yüzde 90’a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Wilo’nun sektöre sunduğu son ürünler arasında bulunan Helix Excel ve Stratos Giga da en üst düzeyde enerji verimliliği sağlıyor. Helix Excel, enerji verimliliği konusunda 2017’de yürürlüğe girmesi beklenen yasal gereklilikleri karşılamanın da ötesine geçmiş durumda.


Wilo’nun frekans konvertörlü sirkülasyon pompası Yonos-MAXO, birçok özelliği bir arada sunmasıyla sektörün gözde ürünleri arasında yer alıyor. Wiİo Yonos-MAXO, kolay kullanımı ve ekonomik fiyatının yanı sıra enerji tasarrufu yapması ile de dikkat çekiyor.


ErP yönetmeliğine uygun ürünlerden Wilo-Yonos PICO, tüm sistemlerin sıcak su ısıtıcıları, klima uygulamaları, sanayi sirkülasyon sistemlerinde uygulanabiliyor. Çevre dostu bir ürün olarak “Yeşil İnovasyon Ödülü” alan Wilo-Yonos PICO, enerji verimliliği endeksinde (EEI) sektöründe öne çıkan ürünlerden biri.


Wilo, enerji tasarrufu konusunda farklı çözümler de sunuyor. Wilo Enerji Çözümleri ile sabit devirli pompalar, yüksek verimli teknolojik pompalarla değiştiriliyor. Böylece, enerji kaynaklarının kullanımında tasarruf sağlanırken bina ve tesisatlarda yer alan pompaların işletme maliyetleri ise kayda değer oranlarda azaltılıyor. Wilo Enerji Çözümleri kapsamında 2014 yılında endüstriyel tesislerde tamamlanan çalışma raporlarında pompalarının amortisman sürelerinin 6 ay-1 yıl arasında değiştiği ve işletmelerin yenileme sonrasında enerji sarfiyatında %70’e varan tasarruf sağlandığı belirlendi.


Wilo’nun geliştirdiği yüksek enerji verimliliği sağlayan pompa ve pompa sistemleri dünya çapındaki projelerde profesyonel çözüm ortağı olarak tercih ediliyor.


Wilo yüksek enerji verimliliği ve performans sağlayan pompa sistemleri ile Türkiye’nin belli başlı referans projelerinde çözüm ortağı oldu. Zorlu Center AVM, Akasya Acıbadem AVM, Trump Towers, Symbol AVM, Vadi İstanbul, Sueno Hotel Complex gibi önemli projelerle birlikte Türk spor dünyasının 3 büyük kulübü de ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo ürünlerini tercih etti. Fenerbahçe’nin Ülker Sports Arena’sı ve Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’sın dan sonra Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da da Wilo ürünleri kullanıldı.



Yüksek enerji verimliliği sağlayan pompa ve pompa sistemleri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder