29 Nisan 2015 Çarşamba

Yeni Alarko Optima Sirkülasyon Pompası tanıtıldı!

Avrupa Birliği ve eş zamanlı olarak ülkemizde yayınlanan ECO Dizayn yönetmeliklerine uygun olarak üretilen yeni nesil Alarko Optima Sirkülasyon pompalarının uygulamalı olarak Sapanca’da tanıtımı yapıldı.


22 Nisan 2015 Çarşamba günü Sapanca NG Otel’de gerçekleştirilen tanıtımda, Optima sirkülasyon pompalarının kurulumu, teknik özellikleri İzmit, Adapazarı, Bilecik, Karabük, Düzce, Zonguldak Ereğli’den gelen montajcı ve tesisat ustaları ile paylaşıldı.


Yeni Alarko Optima Sirkülasyon Pompası Tanıtımı


Alarko Carrier İstanbul Şube Satış Müdürü Koray Fedar tarafından yapılan açılış konuşması ile başlayan tanıtımda, Alarko Carrier Su Basınçlandırma Sistemleri Ürün Müdürü Cüneyt Bulca Optima ile ilgili katılımcılara ürünün teknik özelliklerini anlattı ve daha sonra çalışır durumda olan eğitim seti üzerinden örnek uygulamalar ile katılımcılara seçim, devreye alma ve kullanıcı seviyesinde arıza tespit-giderme konularında bilgi verdi. Ayrıca pompaya özel uzaktan kumanda bağlantı kablosu ile nasıl bağlanıldığı, devreye alındığı ve arıza giderildiği örnek olarak gösterildi. Eğitim sonunda katılımcıların ürün ve yeni uygulamalarla ilgili soruları cevaplandı ve ürünle ilgili dokümanlar verildi.

Tanıtımlar, önümüzdeki günlerde çeşitli illerde yapılacak organizasyonlar ile devam edecek.



Yeni Alarko Optima Sirkülasyon Pompası tanıtıldı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder