14 Nisan 2015 Salı

Vizyon Mekanik Teskon+Sodex Fuarına ilk kez katıldı

Teskon+Sodex 2015’e ilk ket katılım gösteren firmaladan olan Vizyon Mekanik. “hvacdunyasi.com” ile fuar hakkında söyleşide bulundu.Vizyon mekanik


Fuar hakkında genel görüşünüz nedir?


Fuara ilk defa katılıyoruz, bizim için güzel ve önemli bir tecrübe oldu.Kongredeki sunumlar ve yayınlanan bildiriler ise sektörün bilgi birikimini arttıracak sektörün gelişmesine ön ayak olacak, bunun inancını taşıyoruz. Fakat şunu söylemek isteriz ki kongre ve fuarın kalitesine göre katılım ülke geneline göre düşük gerçekleşti. Bu tür bilimsel ve aktüalite dolu organizasyonlara katılımın daha fazla olmasını arzu ederdik.


Firma olarak, hangi ürünlerle katıldınız?


Bizler yangına ve yüksek ısıya dayanıklı hava kanalları (siyah sac, DKP sac, kaynaklı paslanmaz sac hava kanalları), vana ve armatür ceketleri ve yeni ürünümüz olan VİZYON THERMAL KAPLAMA ürünümüzle katıldık.


Sektörde faaliyet gösteren firmalar ve ticari faaliyetleri (dış pazardaki payları, tanıtımı, bilinirlilik, teknolojiye uyumlanma vb.) diğer ülkelerle karşılaştırdığınızda nasıl bir fotoğraf görüyorsunuz?


Derneklerimizin ve kuruluşların desteği ile birlikte sektörün Türkiye dışı pazarlarda etkinliği yüksek, umuyoruz ki bu etkinlik artarak devam eder. Bunun canlı örneğini Azerbaycan’daki tanıtım faaliyetimizde çok iyi gözlemliyoruz. Orada da faaliyet gösteren firmamız (Vizyon Mekanik MMC.) Türk HVAC sektörünün dış pazarlardaki saygınlığının avantajlarından yararlanıyoruz.


Sizce teşvik ve hibe konusunda sektörün ne gibi beklentileri ve istekleri var?


Bize göre öncelikli olarak yatırımcıya arazi tahsisinin kolaylaştırılması ve daha sonrasında bu arazi üzerine kurulacak üretim alanının yapımı için kredi sağlanması olacaktır. Böylelikle istihdamın artmasıyla hem üreticinin hem de ülkenin büyümesine önemli katkılar sağlayacağını düşünmekteyiz.



Vizyon Mekanik Teskon+Sodex Fuarına ilk kez katıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder