18 Nisan 2015 Cumartesi

Tetisan, Cleanroom'da yeni teknolojilerini anlattı!

Tetisan Endüstriyel Klima, 38 yılı aşkın deneyimiyle Cleanroom Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşuyor.


Temiz oda teknolojisinin öncülerinden olup 10’u mühendis toplam 30 elemanı ile Esenyurt’ta 5 bin metrekare üzerine kurulu fabrikasında üretim yapan Tetisan’nın merkezi ofisi 4. Levent’te bulunuyor.


Tetisan Endüstriyel Klima, Cleanroom'da yerini aldı.


Yurtiçinde gerçekleştirdiği birçok proje yanında, yurt dışında; Almanya, Hollanda, Suriye, Finlandiya, Özbekistan, İngiltere, İtalya, Bulgaristan, Türkmenistan, Polonya, İsviçre, İran, İsveç gibi birçok ülkeye de ihracat yapıyor. Tetisan ürünleri Alman TUVNORD ve TURKAK belgelendirme kuruluşlarının onayladığı ISO 9001 kalite güvence sistemi altında Türk Standartları Kalite belgeli olarak üretiliyor.


Yeni ürünler konusunda da çalışmalarını hiçbir zaman aksatmayan Tetisan, bugüne kadar ortaya koyduğu teknolojik ürünlerin yanı sıra yeni sürprizler yapacağını da hvacdunyasi.com’dan sektör ile paylaştı.


Tetisan Endüstriyel Klima, Cleanroom'da yerini aldı.


Tetisan, Temizoda Sistemleri ve hijyenik klima uygulamalarının yanında, endüstriyel klima sistemleri, endüstriyel nem alma sistemleri, toz toplama sistemleri, gaz filtrasyon sistemleri ve benzeri endüstriyel sistemleri uyguluyor.



Tetisan, Cleanroom'da yeni teknolojilerini anlattı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder