7 Nisan 2015 Salı

Teskon Sodex 2015, 8 Nisan'da başlıyor!

“hvacdunyasi.com” olarak TESKON-SODEX’e katılıp fuarın ve kongrenin heyecanını siz değerli okuyucularımızla anı anına paylaşacağız.


TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 12. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon-Sodex Fuarı öncesinde bir basın toplantısı yapıldı.


8-11 Nisan 2015 tarihlerinde 12.si gerçekleştirilecek olan 12. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi (TESKON) öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi.


Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nde düzenlenen toplantıya Şube Yönetim Kurrulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin ve Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Turgut katıldı.


Teskon sodexToplantıda ilk sözü alan Güniz Gacaner Ermin, 1993 yılından bu yana düzenlenen TESKON`un bu yıl “Sağlık İçin Isıl Konfor ve İç Hava Kalitesi” temasıyla gerçekleşeceğini ifade ederek, “Kapalı alanlarda geçirilen zamanın giderek arttığı günümüzde, yaşam ve çalışma konforumuzu arttıracak çalışmaların gerekliliği açıktır. Isıl konforu ve iç hava kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bu tür çalışmaların, bir yandan sağlıklı yaşam alanları yaratırken, diğer yandan enerji tasarrufu sağladığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak ana temamızı belirledik” şeklinde konuştu.


TESKON 2015’te sunulmak üzere 210 bildirinin kabul gördüğünü, etkinlik kapsamında 21 ayrı başlıkta kurs, 3 paneli 4 forum ve 3 de kişisel gelişim semineri belirten Ermin, ilgili disiplinin tüm taraflarını 12. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+Sodex Fuarı`na katılmaya davet etti. Ermin`in ardından söz alan Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Turgut ise TESKON 2015 kapsamında kongreye paralel olarak düzenlenecek fuara 103 firmanın katılacağını ve katılımcı firma temsilcilikleriyle birlikte bu sayının 156`ya çıkacağını belirtti.


Katılımcı Yerleşim Planı


Zemin Kat Planı

Zemin Kat Planı


A Katı Planı

A Katı Planı


 



Teskon Sodex 2015, 8 Nisan'da başlıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder