11 Nisan 2015 Cumartesi

CFM Soğutma, Teskon Fuarı'nda sorularımızı yanıtladı!

CFM Soğutma, İzmir’de düzenlenen Teskon Sodex 2015 Fuarı’nda yerini aldı. Müşterileri ve ziyaretçilerle bir araya gelen CFM Soğutma ekibi, sorularımıza yanıt verdi.


CFM Soğutma, Teskon Fuarı'nda sorularımızı yanıtladı!


1- CFM Soğutma hakkında bilgi alabilir miyiz?


Firmamız sektörün önde gelen firmaların exclusive distibütörüdür. (Copeland Scroll kompresör, Emerson Climate Technologies, Copeland semi hermetik kompresör, Copeland hermetik kompresör, Alco Flax kntrol ekipmanları, Soler & Palau, Rotorex Aksiyal-Radyal Fan, Carel soğutma ve havalandırma kontrolleri, bina yönetim ve iletişim yazılımları, elektronik expanston valf ve kontrolleri, Interver ve hız kontrolleri, uzak bağlantı ve görüntüleme uygulamaları, nemlendirici ve kontrolleri ile Hanbell vidalı kompresör)


2- CFM Soğutma’nın pazar payı nedir?


Firmamız HVAC sektöründe olduğu kadar Retail sektöründe de üretici firmaların soğutma ekipman ve kontrollerinin çok büyük bir kısmının tedariğini sağlıyor.


3- Ar-Ge çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?


CGM Group çatısı altınki firmalarımızdan CFM Ar-Ge Yazılım geliştirme bünyesinde çalışan mühendislerimiz HVAC ve Reail OEM müşterilerimiz için çözümler sunuyor.


4- sektörünüzün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?


2015 yılında da olduğu gibi iklimlendirme ve soğutma sektörünün ileriki yıllarda da gelişeceğini düşünüyoruz. Bu konuda da firmamız elinden gelen çaba ve önderliği gösterecektir.



CFM Soğutma, Teskon Fuarı'nda sorularımızı yanıtladı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder