7 Şubat 2015 Cumartesi

ACO, su yönetimi pazarında dünya lideri

Kalitesinden ödün vermeden müşterilerine yenilikçi çözümler sunan ACO, uzmanlık alanı olan su yönetimi pazarında dünya lideri konumunda.


Bugün dört kıtada 40 ülkede 3.800’den fazla çalışanı ve bağımsız firmaları bulunan ACO’nun 12 farklı ülkede 31 üretim tesisi bulunuyor.


ACO altyapı projelerinde, çevre düzenlemelerinde, bina içi/dışı su drenaj sistemlerinde atık suyun toplanmasında, ayrıca suyun yağ, petrol ve gıda atıklarından ayrılması ve tekrar sisteme geri verilmesinde çözümler sunuyor.


Ürünler konutlarda, alışveriş merkezlerinde, otoparklarda, otellerde, havaalanlarında, limanlarda, tünellerde, spor tesislerinde, benzin istasyonlarında, peyzaj çalışmalarında kısacası yaşama dair her yerde kullanılıyor.ACO Easy Flow


ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri, apartman dairelerinden villalara, yurtlardan otellere kadar birçok alanda güvenle kullanılırken tasarımlarıyla da fark yaratıyor.


Paslanmaz çelik ızgaralı ve plastik gövdeli yapısıyla dikkat çeken Easy Flow yer süzgeçleri, sağladığı hijyen sayesinde son kullanıcılar tarafından da tercih ediliyor. Easy Flow yer süzgeçleri sadece zarafetiyle değil, tasarım ve işleviyle mekanlarda hareket özgürlüğü sağlıyor. Ayrıca paslanmaz çelikten olan ve kolay çıkartılabilen koku tutucu kilidi, rahat temizlik imkanı sağlıyor ve olası koku rahatsızlığını önlüyor.



ACO, su yönetimi pazarında dünya lideri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder