19 Şubat 2015 Perşembe

İmeksan Kurumsal Tanıtım Filmini İzlediniz Mi?


 …dünyanın havasını değiştiriyoruz.

İmeksan 1995 Ocak ayında Limited Şirket olarak faaliyete başlamış ve 2013 Haziran ayından itibaren Anonim Şirket ünvanında çalışmalarını sürdürmektedir. İmeksan A.Ş. Kuruluşundan bu yana klima ve havalandırma tesisatı için dünya standartlarında ekipmanlar üretmektedir.


Ürün yelpazesini günden güne çeşitlendirerek birçok üründe ilk olmayı başarmıştır. Bugün ki üretim programı içinde klima santralleri, menfezler, difüzörler, özel difüzörler, helisel difüzörler, dış hava panjurları, damperler, VAV&CAV terminal üniteleri, susturucular bulunmaktadır. Şu an 16.000 m² kapalı alanları olan tesislerinde faaliyetlerine devam etmektedirler. Bu tesislerin İzmir’in Ayrancılar Beldesi’ndeki üretim kısmı 13.000m² ve İzmir Çamdibi’ndeki merkez ofisleri 3.000m²’den oluşmaktadır.


Bunlara ek olarak İmeksan ürünler ve sosyal sorumluluk adına da birçok yeniliğe imza atmaktadır. İmeksan Akademi ve Üniversite işbirlikleri de geliştirilen son sosyal sorumluluk projeleri olarak gösterilebilir. EUROVENT, CE, ISO-14001, OHSAS 18001 ve ISO-9001 kalite sertifikalarına sahip İmeksan’ın ürünlerinin tamamında TSEK Kalite Belgesi mevcuttur. Buna ilaveten her türlü menfez, panjur ve difüzör gibi elemanlar için Rusya Federasyonu Hijyen Belgesi, klima santralleri için de GOST sertifikası ve hijyen belgesi mevcuttur.


 



İmeksan Kurumsal Tanıtım Filmini İzlediniz Mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder