10 Şubat 2015 Salı

Stab Mühendislik yeni çözüm ortağı olabilecek mi?

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak havalandırma ve iklimlendirme sektöründe faaliyetlerini sürdüren Stab Mühendislik, 2014 yılında kuruldu.


2015 yılında elektromekanik ve inşaat alanında yoğunlaşarak yurt dışında hizmet vermeye başlayan firma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteriyor.Stab Mühendislik


Sektörde güvenirliği ve kaliteyi kendine ilke edinen Stab Mühendislik, her türlü yapının elektromekanik tesisat sistemlerinde projelendirme aşamasından işletmeye alma aşamasına kadar uygun maliyetlerle hizmet veriyor.


Sektörün öncü markalarıyla teknoloji ortaklığı yaparak müşterinin istek ve ihtiyaçlarına en uygun ve kaliteli sistem çözümlerini sunan firma, iklimlendirme-havalandırma sistemleri, yangın tesisatı ve otomasyonu, mekanik tesisatı, ısıtma-soğutma sistemleri gibi hizmetleri sunuyor.


Stab Mühendislik’in eğlence, sağlık, perakende ve mağazacılık alanında birçok önemli projede yer aldığını belirten firma yetkilileri, geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini ifade ediyorlar.


Tamamlanan projeler


  • MİM Cinemaximum sinema salonları

  • MacFit Spor salonları

  • Waikiki mağazalar zinciri

  • Adil Işık

  • Toyzz Shop

  • Joker zincir mağazalar

Faaliyet gösterdiği sektörde hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten firma yetkilileri, 2015 yılındaki hedeflerinin yüksek olacağını ve elektromekanik olarak sektöre giriş yaparak ilerleyen dönemde inşaat çalışmalarına ve yurt dışı pazarında da yerlerini alacaklarını belirtiyorlar.


Ekovitrin



Stab Mühendislik yeni çözüm ortağı olabilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder