24 Şubat 2015 Salı

Danfoss’ta atama!

İklimlendirme sektöründe dünyanın önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Danfoss’un Uluslararası Satış Geliştirme Direktörlüğü’ne Yaşar Hüseyin Şan getirildi.


Danfoss’un yeni satış geliştirme direktörü Yaşar Hüseyin Şan oldu!Danimarka’nın en büyük sanayi kuruluşu Danfoss’un Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, geçtiğimiz günlerde yeni atama kararı ile Danfoss A/S’nin Uluslararası Satış Geliştirme Direktörlüğü görevine getirildi.


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Uluslararası İşletmecilik Yüksek Lisans mezunu olan Yaşar Hüseyin Şan, iyi derecede İngilizce biliyor. 1983 yılında Silvan Sanayi A.Ş.’de fabrika bakım mühendisi olarak iş hayatına başlayan Yaşar Hüseyin Şan, Türkiye Şişe Cam A.Ş., Yazeks Lombardini Inc., Medtek A.Ş., Coulter Electronics ve son olarak Dataset A.Ş.’de çalıştıktan sonra 2003 Nisan ayı itibarıyla Danfoss bünyesinde Isıtma Çözümleri Direktörü olarak göreve başladı.


2015 Ocak ayında Danfoss Uluslararası Satış Geliştirme Direktörlüğü’ne atanan Yaşar Hüseyin Şan, 31 yıllık iş yaşamının 12 yılını Danfoss bünyesinde çalışarak geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Danfoss Uluslararası Satış Geliştirme Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, sorumlu olacağı Güney ve Orta Avrupa Ülkeleri’nin yanı sıra İran, Hindistan ve Güney Kore Pazarları çalışma gruplarında danışman olarak görev alacak.



Danfoss’ta atama!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder