7 Şubat 2015 Cumartesi

Bosch Isı Sistemleri eğitime başladı

Bosch Isı Sistemleri’nin iş ortaklarının teknik gelişimlerine katkıda bulunmayı ve müşterilere sunulan hizmetin kalitesini yükseltmeyi hedeflediği Bosch Partner Program kapsamındaki eğitimler başladı.


Bosch Partner Program eğitimlerinin ilki, Manisa Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Eğitimler yıl boyunca farklı illerde organize edilmeye devam edecek.Bosch Partner Program’da eğitimler başladı


Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken aynı zamanda birçok avantaj da sunduğu projesi Bosch Partner Programı kapsamında eğitimlere başlandı. Sektördeki en iddialı program olarak ortaya çıkan ve iş ortaklarının aktif katılımıyla zengin bir içeriğe sahip olan Bosch Partner Program, iş ortaklarına birçok avantajı da bir arada sunuyor. Bu avantajlardan biri olan teknik eğitimler ile program üyelerinin teknik gelişimlerine katkıda bulunuyor.


Bosch Partner Program


İzmir ve Manisa bölgesinden 30 iş ortağının katılımıyla gerçekleşen ilk eğitimde, ürünlerin ilk gelişiminden, üretim sürecine ve paketlenmesine kadarki tüm gelişim ağı gösterilerek, iş ortaklarının bir ürünün tüm üretim aşamaları hakkında derinlemesine bilgi sahibi olması sağlandı. Fabrika gezisi sonrasında da katılımcılara kombinin çalışma prensipleri, montajda dikkat edilmesi gerek hususlar, kombi ürün gamı ve aksesuarları içerikli ‘Kombi Teknik Eğitimi’ verildi.


Eğitimler ile iş ortaklarının teknik gelişimlerine katkıda bulunmayı ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Bosch Partner Program eğitimleri yıl boyunca farklı şehirlerde devam edecek.


Bosch Partner Program hakkında her türlü bilgiye; www.boschpartnerprogram.com ya da 444 74 94 Partner Destek Hattı ile ulaşılabiliyor.



Bosch Isı Sistemleri eğitime başladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder