7 Şubat 2015 Cumartesi

Danfoss, Anadolu Efes Ankara Tesisleri'nde yer aldı

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma Sektörünün yenilikçi firması Danfoss, Anadolu Efes Ankara Üretim Tesislerinde enerji tasarrufu çözümlerine imza attı.


Danfoss Türkiye Güç Elektroniği bölümü, Anadolu Efes Ankara fabrikasında VLT® OneGearDrive® çözümü ile yüzde 63’e varan oranda enerji tasarrufu gerçekleştirdi.danfoss nadolu Efes Ankara Üretim Tesisleri


Danfoss VLT® OneGearDrive® içecek sektörü için üretilmiş hijyenik standartlara uygun, yeni nesil IE4 motor teknolojisi ve 2 kademeli dişli kutu sayesinde sistem olarak toplam yüzde 90 verimliliğe sahip, motor redüktör birbirine akuple bir sistem olarak karşımıza çıkıyor.


Şişeleme hattı üzerine montajı yapılan Danfoss VLT® OneGearDrive® ürünü var olan eski motor dişli kutusu düzeneğine göre yüzde 63 ekstra enerji tasarrufu yapıyor. VLT® OneGearDrive® enerji tasarrufunun yanı sıra işletmelere büyük oranda operasyon esnekliği ve verimlilikte kazandırıyor. Anadolu Efes Ankara fabrikası Bakım şefi Bayram Demirtaş VLT® OneGearDrive® ürününden çok memnun olduklarını ve hiçbir sorun yaşamadıklarını belirtti.



Danfoss, Anadolu Efes Ankara Tesisleri'nde yer aldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder