8 Şubat 2015 Pazar

İSİB, AHR Fuarı’nda da temaslarda bulundu

İSİB (İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği), 24-28 Ocak 2015 tarihleri arasında ASHRAE tarafından Amerika/Şikago’da gerçekleştirilen Kış Konferansı’na sponsor oldu.


Sponsorluk kapsamında Yrd. Doç. Dr. Kadir İSA’nın Türk İklimlendirme Sektörü ve İSİB hakkında bir konuşma gerçekleştirdiği Konferansa, Amerika içinden ve dünya genelinden yaklaşık 800 ASHRAE üyesi mühendis-öğrenci-proje müşaviri katılım sağladı.


Etkinlikte İSİB’e verilen tanıtım masasında ülkemizi ve sektörü tanıtıcı materyallar dağıtıldı ve birçok kişi ile temasta bulunuldu. Ayrıca, 1-4 Ekim 2015 tarihlerinde ülkemizde gerçekleştirilecek olan ASHRAE RAL CRC 2015 Toplantısı ve 2016 Nisan ayında TTMD organizasyonunda gerçekleştirilecek 12. Uluslararası Konferans’ın tanıtımı yapıldı.İSİB, AHR Fuarı’nda da temaslarda bulundu


Ayrıca, aynı tarihlerde Şikago’da gerçekleştirilen AHR 2015 Fuarı’na katılım sağlayan Türk Firmalarının standları Şikago Başkonsolosu Sayın Ramis ŞEN ve İSİB Yönetim Kurulu Başkanı S. Zeki POYRAZ eşliğinde ziyaret edilerek, görüş alış verişinde bulunuldu.


Bununla birlikte, 26 Ocak 2015 tarihinde AHRI Derneği yetkilileri ile gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı işbirliği olanakları görüşüldü. Özellikle Amerika’ya ürün satmak isteyen firmalarımızın AHRI Standartlarına uygunluk almaları zorunluluğu üzerinde görüşmeler yapıldı ve bu standartlara uygunluk alan firmalarımızın özellikle Ortadoğu pazarında da büyük kazanımlar elde edeceği belirtildi. Ülkemiz coğrafyasında yaşanan test laboratuvarı sıkıntısı üzerinde durularak ESSİAD tarafından çalışmaları gerçekleştirilmekte olan EHİS Test Laboratuvarı’nın bu anlamda ki öneminden bahsedildi.



İSİB, AHR Fuarı’nda da temaslarda bulundu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder