11 Şubat 2015 Çarşamba

Vadistanbul’un havalandırmasında Soler&Palau kullanıldı!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan, 1 milyar 500 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul’un havalandırmasında AFS’nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı dünyanın önde gelen fan firmalarından Soler&Palau’nun ürettiği fanlar kullanıldı.Vadistanbul’un havalandırmasında AFS’nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı dünyanın önde gelen fan firmalarından Soler&Palau’nun ürettiği fanlar kullanıldı.


İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşasına başlanan Vadistanbul’da 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restorantlar, 240 bin metrekare ofis alanı ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller yer alacak.


Yüksek kaliteli ürünleriyle bilinen AFS; üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonlarından biri haline geleceği belirtilen Vadistanbul’un havalandırmasına jet fan, duman egzoz fanı, merdiven ve asansör basınçlandırma fanları ile katkı sağladı.


200, 300 ve 400 ºC sıcaklıklarda en az 2 saat kesintisiz çalışabilme özelliğine sahip THGT serisi yuvarlak kanal tipi aksiyal fanlar ile duman tahliye sistemi güvence altına alındı. Vadistanbul’un otoparkları ise hava kanalı kullanmaksızın hava hareketini sağlamak amaçlı özel olarak geliştirilen aksiyal jet fanlar sayesinde sağlandı.


Sosyal tesis ve ortak hacimlerin taze hava ihtiyacını karşılayan Vantila Reco ısı ve enerji geri kazanım cihazları, iç hava kalitesinin mükemmelliğini sağladı. Özellikle sessizliğin önemli olduğu alanlarda kullanılan TD Silent serisi kanal tipi fanlar, ıslak alanların havalandırmasında tercih sebebi oldu.


Merdiven ve asansör gibi yangından kaçış koridorlarının dumansız ve güvenli hale gelmesini sağlayan TGT serisi yuvarlak kanal tipi aksiyal fanlar ile insanlara güvenli ve yeterli kaçış alanı sağlandı.


İç hava kalitesini olumsuz yönde etkileyecek kirleticileri içermediği, UL Greenguard sertifikasıyla tescil edilen ve hava kalitesini garanti altına alan Green flexible hava kanalları; Vadistanbul’un mahal havalandırmasında tercih edildi.


ErP yönetmelikleri çerçevesinde minimum enerji tüketimi ile en yüksek verimi sağlayacak nitelikte olan kanal tipi aksiyal fanlar, kanatlı ve ayarlanabilir açılı fan pervaneleri sayesinde her türlü performans talebini karşılayacak optimum seçim imkanını sundu.Vadistanbul’un havalandırmasında AFS’nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı dünyanın önde gelen fan firmalarından Soler&Palau’nun ürettiği fanlar kullanıldı.


AFS Proje ekibi tarafından gerçekleştirilen CFD çalışmalarıyla sistemin çalışma performansı daha sistem kurulmadan değerlendirilebiliyor. CFD analiz çalışmaları sayesinde kapalı otoparklarda sistemin başarısız olması durumunda oluşabilecek zaman ve maddi kayıplar önleniyor.


Yer aldığı her projede “doğru ürünü doğru sistemle buluşturma” ilkesini vurgulayan AFS, müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye’de ve dünyada, üretimini yaptığı ve tedariğini gerçekleştirdiği kaliteli ürünler, markalar ve hizmet kalitesiyle iklimlendirme sektöründe daima güvenilir ve lider bir marka oldu.



Vadistanbul’un havalandırmasında Soler&Palau kullanıldı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder