10 Şubat 2015 Salı

Uğur Soğutma'nın web sitesi yenilendi

Uğur Soğutma, tüm Türkiye’deki bayilerine ait web sayfalarını, mobil cihazlara uygun yeni tasarım ve içerikleri ile yayınlamaya başladı.


Teknolojinin her geçen gün ilerlediği ve kullanıcılar için her saniyenin değerli olduğu günümüzde, mobil cihazlar üzerinden web kullanımı eğilimi gittikçe artıyor. Zaman kazandırmasının yanı sıra kullanıcıya sade görünüm ve kolay erişim imkânı sunan mobil uyumlu web siteleri, kullanıcılar kadar markalar için de değerini giderek yükseltiyor.uğur soğutma


Türkiye genelinde bayileri için yaptığı internet projelerinde, yetkili dijital ajansı Adjans Digital Agency ile çalışan Uğur Soğutma, bayi web sitelerinin mobil uyumlu olması konusunda da hassasiyet gösterdi. Ziyaretçilerine maksimum web deneyimi yaşatmak isteyen firma, ulaşılabilirliği en yüksek seviyede tutmayı hedefliyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Adjans yetkilisi “Mobil uyumlu olmayan web sitesine giren kullanıcı, içeriklerin çok yavaş yüklenmesi, olduğundan daha küçük görünmesi ve site tasarımının mobil cihaza uyumsuz olması sebebiyle web sitesini kısa süre içerisinde memnuniyetsiz olarak terk ediyor. Tüketici davranışı bu noktada kurumları mobil uyumlu web sitesi oluşturma yönünde cezbediyor.” dedi.


Uğur Soğutma’dan yapılan açıklamada “Tüm kullanıcılar internette aradıkları bilgilere kolay ulaşmak ve bunları rahatlıkla görüntülemek istiyor. Müşteri odaklı olmak ürün ve satış sonrası servis kalitesine ilave sitelerinizin verimliliği ve erişilebilirliği ile mümkün oluyor.” diyen Kurumsal İletişim Sorumlusu; “Müşterilerimiz bize ulaşmak için sosyal medya dâhil tüm kanalları kullanıyor. Onları dinleyebilmek için bizler de mobil teknolojilerin ulaşabildiği tüm mecralarda var oluyoruz. Kullanıcı beğeni ve geri bildirimlerini değerlendirerek içeriğimizi yeniliyoruz.“ diyerek sözlerini tamamladı.


http://www.ugur.com.tr/



Uğur Soğutma'nın web sitesi yenilendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder